社区 积分充值 签到 APP下载 快捷导航
穿针引线服装论坛»社区 服装应用 服装英/法/意语 关于谈论衣着的15句实用英语
返回列表 发新帖

[实战经验] 关于谈论衣着的15句实用英语

1万

引线元老

引线币

管理楷模奖在线时间奖终身成就奖资源贡献勋章

What do you going to wear today?
  今天你想穿什么?

I’m going to wear my blue suit.Is that all right?  
  我想穿我的兰色外套。它准备好了吗?

I have two suits to send to the cleaners.
  我将我的两件外套送到了清洗员那儿。

I have some shirts to send to the laundry.
  我将我的一些衬衫送到了洗衣房。

You ought to have that coat cleaned .
  你应该干洗一下那件的外套。

I’ve got to get this shirt washed and ironed.
  我已经将我的这件衬衫洗和熨过了。

All my suits are dirty.I don’t have anything to wear.
  我的外套都脏了。我没有穿的了。

You’d better wear a light jacket.It’s chilly today.  
  你最好穿件皮夹克。今天有些冷。

This dress doesn’t fit me anymore.
  这件衣服已不合我身了。

I guess I’ve outgrown this pair of trousers.
  我猜我现在已经超过我裤子长了。

These shoes are worn-out.They’ve lasted a long time.
  这些鞋已经磨破了。它们撑了好久了。

I can’t fasten this collar button.
  我系不上这个领子扣。

Why don’t you get dressed now? Put on your work clothes.
  为何现在不着装呢?穿上你的工作服。

My brother came in,changed his clothes,and went out again.
  我的兄弟进来了,换好衣服后又出门了。

I didn’t notice you were wearing your new hat.
  我没注意到你带了新帽子。

评分

bibo-926 + 10 精品文章

即使心底不是阳光明媚,也要让别人看到一个灿烂的自己

人生 何必太纠结,虽然有时不如意 一切掌握靠自己,开心面对

小学三年级

引线币
Put on your work clothes,经常听到这句话

小学一年级

引线币
沙发 ef22

认证会员

扣扣首领

引线币
呼呼~~~  这个实用! 赞一个!eeff53

服装英语区欢迎你!
http://www.eeff.net/forum-81-1.html

小学四年级

米努

引线币
想学又不知道怎么学了
呵呵